Coș

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse

Nu există produse pentru filtrul selectat.

Categorii

Cum Cumpar

1. Comanda online:

 

Dupa ce ati selectat produsele si numarul de produse pe care doriti sa le comandati apasati butonul "Adauga in cos".

 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda" si parcurgerea paginii de comanda.

 

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata si trimisa prin e-mail. PapetarieOffice.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare telefonica.

 

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

 

 

2. Comanda telefonica:

 

Sunati in intervalul 9:00 - 17:00 de luni pana vineri la numarul de telefon 0722.222.582 si un operator va prelua comanda dumneavostra.

 

 

3. Comanda prin email:


 Trimiteti un email la adresa office@romofficegrup.ro in care precizati numele produselor (sau linkurile), cantitatea dorita, precum si datele dumneavoastra, numele, prenumele, adresa de livrare si numarul de telefon.