Coș

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse

Nu există produse pentru filtrul selectat.

Categorii

Cum Platesc

Cum platesc?

 

Plata la livrare (ramburs)
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Livrarea se efectueaza in 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

 

Plata cu cardul prin mobilPay
Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostri NETOPIA mobilPay, pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Pentru plata cu cardul beneficiezi de o reducere de 10%.

 

Plata cu cardul prin mobilPay in RATE  - prin intermediul companiei specializate in plati online mobilPay achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, si astfel beneficiezi de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare. In situatia in care ai un card emis de Credit Europe Bank (card Avantaj), de Garanti Bank sau de Banca Transilvania si doresti sa platesti in rate, wo-men.ro  iti ofera posibilitatea de a plati contravaloarea produselor achizitionate in rate egale fara dobanda, pana la 12 rate. Procesul este simplu: dupa ce ai bifat "plata online cu cardul" si ai finalizat comanda, vei fi redirectionat spre serverul procesatorului de plati MobilPay, unde dupa introducerea datelor vei putea selecta plata in rate.

Pentru plata cu cardul beneficiezi de o reducere de 10%.

 

Plata prin Internet banking

Pentru a debloca imediat produsele spre livrare, va rugam sa ne trimiteti o dovada a platii. De cele mai multe ori puteti salva tranzactia curenta intr-un format PDF. Imediat ce vom primi pe mail confirmarea platii curierul va livra comanda dvs..

 

Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata)

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe email sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii noastre. Plata va trebui efectuata in maxim doua zile lucratoare.