Coș

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse

Nu există produse pentru filtrul selectat.

Categorii

Despre noi

Papetarieoffice.ro | Furnizor de confort pentru orice business | Magazin Online

 

Romoffice Grup SRL a luat fiinta in anul 2003. Cu un portofoliu de clienti extins si cu o gama de produse completa pentru birou, principalul merit pe care si-l revendica Romoffice Grup SRL astazi este capacitatea de a fi rezistat intr-un mediu concurential acerb mai bine de opt ani. In plus, am reusit sa ne extindem aria de activitate intr-o perioada in care tot mai multe firme isi inchid portile. Din primavara anului 2011, Romoffice Grup SRL si-a extins oferta de servicii prin intermediul unui magazin on-line de anvelope (www.anvelope-office.ro) si a unui site de stiri adresat… spiritelor tinere (www.stirifeldefel.ro).

Odata cu trecerea timpului, misiunea noastra ramane aceeasi: livram confort la birou pentru toti cei care doresc sa se concentreze exclusiv pe business-ul lor, lasand problemele legate de logistica pe seama celor care se pricep cel mai bine sa le rezolve, si care, isi dedica timpul si resursele acestui lucru. Nu trebuie decat sa ne spuneti cat anume doriti sa investiti in confortul vostru si noi vom stabili gama de produse care vi se potriveste si cel mai bun pret. Cu alte cuvinte… va livram confort personalizat la birou!

Investim in calitatea serviciilor, promptitudinea livrarilor, eficienta comunicarii si respectul pentru clientii nostri si afacerile lor, cautand mereu sa oferim preturi corecte. In plus, suntem la curent cu tot ceea ce e mai nou in materie de “confort la birou” si asta ne da certitudinea ca cei care ne solicita vor avea in biroul lor nu numai cele mai bune, dar si cele mai actuale si mai performante produse.

In opinia noastra, performanta si confortul la birou sunt doua lucruri complementare!

Papetarieoffice este un portal oferit de societatea S.C. Romoffice Grup S.R.L, cu urmatoarele date de identificare:

Denumire: S.C. Romoffice Grup S.R.L. 
Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J40/13643/2003
Cod Unic de Inregistrare: RO15808056
Atribut fiscal: RO
Banca: Credit Europe Bank
Cont bancar IBAN: RO79FNNB000902165665RO01
Adresa: Str. Virgiliu, Nr. 55-57, Bloc 1, Et. 3, ap. 15, Bucuresti, Sector 1, cod postal: 010882

Va multumim pentru interesul aratat magazinului nostru si va asteptam cu drag!