Coș

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse

Nu există produse pentru filtrul selectat.

Categorii

 

Livrarea produselor PapetarieOffice.ro se face pe intreg teritoriul Romaniei, iar produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.


Pentru produsele aflate in stoc, durata expedierii coletului difera in functie de destinatie, de modalitatea de livrare aleasa de dumneavoastra si de rapiditatea cu care dumneavoastra faceti plata (in cazul transferului bancar).

Livrarea comezilor se face prin intermediul serviciului de curierat rapid, Porumbelul Curier, iar timpul de livrare este cuprins intre 1 - 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 

Costul de livrare este de 10 lei pentru Bucuresti, respectiv 15 lei pentru provincie.

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul sa livreze la timp, fapt pentru care PapetarieOffice.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

 

PapetarieOffice.ro isi doreste sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Rambursarea sumei achitate

 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC Romoffice Grup SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
SC Romoffice Grup SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Romoffice Grup SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.

 

La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul va pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Cheltuielile de transport, daca este cazul, sunt suportate de catre societatea noastra.ATENTIE! 
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau de retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! 
Nu primim colete cu ramburs! 
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre PapetarieOffice.ro.