Coș

0 produse 0,00 RON

My Cart -

0 produse

Nu există produse pentru filtrul selectat.

Categorii

Termeni & Conditii

 

Site-ul www.papetarieoffice.ro, numit in continuare PapetarieOffice.ro, este proprietatea S.C. Romoffice Grup S.R.L., firma inregistrata in Bucuresti, Str. Virgiliu, Nr. 55-57, cu datele de identificare J40/13643/2003, CUI/CIF: RO 15808056, numita in continuare Romoffice Grup.


 

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Romoffice Grup isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.


Romoffice Grup garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.papetarieoffice.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Romoffice Grup fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de a crea o legatura web - link - catre PapetarieOffice.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Romoffice Grup sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.


 

1. Dreptul de autor al Romoffice Grup asupra informatiilor publicate pe site


Intregul continut al site-ului PapetarieOffice.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Romoffice Grup si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordu Romoffice Grup a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului PapetarieOffice.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@romofficegrup.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0722.222.582.


 

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul PapetarieOffice.ro. Politica de preturi


Romoffice Grup isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul PapetarieOffice.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Romoffice Grup isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.


Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Romoffice Grup in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.


In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari Romoffice Grup.


Romoffice Grup nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


Continutul PapetarieOffice.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Romoffice Grup nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul PapetarieOffice.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. Romoffice Grup si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.


 

3. Modalitati de plata disponibile


Plata produselor comandate de pe site-ul PapetarieOffice.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:


- ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;


- in avans, prin ordin de plata in contul SC Romoffice Grup SRL, IBAN RO79FNNB000902165665RO01 RON, deschis la Credit Europe Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;


- in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de PayU, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.


 

De ce este sigura plata online


- ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar Romoffice Grup nu va avea acces la niciun fel de date personale;


- plata online este sigura deoarece PayU asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele internationale. De asemenea, PayU este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.


 

De ce este sigura plata online


- ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar Romoffice Grup nu va avea acces la niciun fel de date personale;


- plata online este sigura deoarece PayU asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele internationale. De asemenea, PayU este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.


 

4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerului nostru - Cargus. Romoffice Grup isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.


Daca ai optat pentru livrarea prin curierat rapid, tariful de livrare este de 14 lei pentru comenzi mici de 100 de lei si gratuit pentru comenzile de peste 100 de lei. Lista de localitati deservite fara a taxa kilometri exteriori parcursi o puteti accesa aici.


Se va aplica tarif de livrare doar in urmatoarele situatii:


1. pentru comenzi mai mici de 100 de lei;


2. cand greutatea coletului depaseste 2 kg;


3. daca livrarea se va face intr-o localitate, alta decat cele mentionate in lista destinatiilor pentru care nu se achita kilometri exteriori.


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.


Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul "OBSERVATII" din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.


Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.


Romoffice Grup isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Romoffice Grup care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


 

5. Promotii si concursuri


Romoffice Grup stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


 

6. Garantia produselor


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Romoffice Grup nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Romoffice Grup fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Romoffice Grup de la acest client.


 

7. Politica de retur


Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.


Magazinul online PapetarieOffice.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 10 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi banii inapoi, mai putin pe cei de livrare.


Atentie!


Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum, iar in cazul softurilor, acestea nu trebuie sa fi fost modificate sau adaugate noi softuri.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Str. Virgiliu, Nr. 55-57, Bloc 1, Et. 3, ap. 15, Bucuresti, Sector 1, cod postal: 010882.


Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0722.222.582 sau scrie la office@romofficegrup.ro.


Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vrei sa primesti banii inapoi si sa renunti la comanda, acestia iti vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ai informat asupra deciziei tale. Vom face tot posibilul ca suma sa fie returnata cat mai curand.


 

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul PapetarieOffice.ro


Utilizatorii care acceseaza site-ul PapetarieOffice.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. PapetarieOffice.ro isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.


Romoffice Grup nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Romoffice Grup si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.


Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.


 

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul PapetarieOffice.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Romoffice Grup nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Romoffice Grup nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PapetarieOffice.ro. Romoffice Grup nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul PapetarieOffice.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


 

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului PapetarieOffice.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.


Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Romoffice Grup detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.


Abonatii newsletter-ului PapetarieOffice.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului PapetarieOffice.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Romoffice Grup nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.


 

11. Politica de confidentialitate


Romoffice Grup garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Romoffice Grup pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul PapetarieOffice.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@romofficegrup.ro sau prin posta, la adresa: SC Romoffice Grup SRL, Str. Virgiliu, Nr. 55-57, Bloc 1, Et. 3, ap. 15, Bucuresti, Sector 1.


Romoffice Grup se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul PapetarieOffice.ro sunt transmise pe cale electronica, Romoffice Grup nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Romoffice Grup va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.


Informatiile furnizate catre Romoffice Grup sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Romoffice Grup, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.


Romoffice Grup este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub nr.43 si certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):


1. dreptul de a cere Romoffice Grup sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor personale, in mod gratuit;


2. dreptul de a cere Romoffice Grup sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;


3. dreptul de a cere Romoffice Grup sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;


4. dreptul de a cere Romoffice Grup sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Romoffice Grup nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor PapetarieOffice.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre PapetarieOffice.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul PapetarieOffice.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


 

12. Dispozitii finale


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe PapetarieOffice.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca aveti probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere gratuita cu NUME la adresa de mail office@romofficegrup.ro sau la numarul de telefon 0722.222.582.


In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului PapetarieOffice.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


 

13. Date de identificare firma


S.C Romoffice Grup S.R.L


C.I.F: RO 15808056


Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/13643/2003


Sediu: Str. Virgiliu, Nr. 55-57, Bloc 1, Et. 3, ap. 15, Bucuresti, Sector 1, cod postal: 010882


Cont: RO79FNNB000902165665RO01 RON


Banca: Credit Europe Bank


Capital social: 5000 RON